Werkzaamheden

Bij Klussenbedrijf Zingstra bent u aan het juiste adres voor alle klussen in en om uw huis. Of het nu gaat om het aanleggen van uw nieuwe tuin, het renoveren van uw garage of het schilderen van uw woning, wij hebben alle benodigde kennis in huis. Het meeste werk voeren wij zelf uit, maar zonodig maken wij gebruik van vakkundige onderaannemers. Ons uitgebreide dienstenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden.

Bestrating
Klussenbedrijf Zingstra is gespecialiseerd in alle soorten bestratingen, van het bestraten van een compleet parkeerterrein voor een nieuw bedrijventerrein tot sierbestrating in een kleine tuin. Ook voor bestrating onder de hamer met 'oude klinkers' kunt u bij ons terecht. In overleg met u kunnen wij desgewenst ook de benodigde materialen voor de klus leveren.

Tuinaanleg en onderhoud
Bent u toe aan een compleet nieuwe tuin, of is uw 'oude' tuin toe aan een opknapbeurt? Wij zijn u graag van dienst, van het ontwerp tot de volledige uitvoering van uw nieuwe tuin, maar ook voor een kleine opknapbeurt of voor het aanleggen van uw gazon. Wij beschikken over diverse machines, zoals een minikraan en een hoogwerker, zodat wij alle werkzaamheden snel en efficiënt kunnen uitvoeren.

Onze tuinwerkzaamheden:
- tuinontwerp
- tuinaanleg
- borders
- gazon (zowel echt als kunstgras)
- schuttingen
- bomen zagen en verwijderen, ook op lastige plaatsen
- vlonders
- stobben frezen
- tuinverlichting
- prieeltjes

Grondwerk
Klussenbedrijf Zingstra heeft een ruime ervaring met vrijwel alle soorten grondwerk. Wij beschikken over diverse machines en vakkundige medewerkers, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. En ook hier geldt: na de klus laten wij de werkplek weer netjes achter.

Onze grondwerkzaamheden:
- riolering (aanleg en reparatie)
- vijvers graven
- grondverbetering
- drainagesystemen
- egaliseren

Schuren, tuinhuisjes en afdakjes
Wij bouwen of monteren zowel houten als kunststof schuren, tuinhuisjes en afdakjes. Wij kunnen een schuur of tuinhuisje precies naar uw wens maken, of een kant een klaar gekocht bouwpakket vakkundig voor u in elkaar zetten, zodat het eindresultaat altijd een verfraaiing is voor uw bedrijf of uw siertuin.

(Tuin)verlichting
Van een simpele tuinlantaarn tot het sfeervol verlichten van uw complete tuin, Klussenbedrijf Zingstra zorgt voor een goede en veilige installatie, die tegen weer en wind bestand is.

Elektra
Zowel voor de reparatie van elektrische installaties als voor het compleet aanleggen van bedrading bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van een betrouwbare installatie in uw woning of bedrijfspand.

Vloeren
Klussenbedrijf Zingstra houdt zich ook bezig met vakkundige aanleg en onderhoud van vloeren. Van het monteren van klikparket tot het schuren en/of repareren van uw 'oude' vloer, wij staan voor u klaar.

Verbouwing en timmerwerk
Klussenbedrijf Zingstra is u graag van dienst met alle voorkomende timmerwerken en verbouwingswerkzaamheden. Samen met u bekijken we eerst de klus en zoeken we naar oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw wensen, zodat u verzekerd bent van een goed eindresultaat.

U kunt hierbij denken aan:
- badkamer
- toilet
- tegelwerk
- trappen
- wanden
- plafonds
- afhangen van deuren
- kozijnen (kunststof en hout)
- schilderwerk
- vensterbanken

Loodgieterswerk
Voor aanleg en onderhoud van sanitair, installaties, waterleiding of riolering kunt u bij Klussenbedrijf Zingstra terecht. Bovendien kunt u ons inschakelen voor de reparatie of installatie van dakgoten en hemelwaterafvoer.

Schilderwerk
Langer genieten van uw schilderwerk, dus minder onderhoud? Klussenbedrijf Zingstra verzorgt alle voorkomende schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand, zowel binnen als buiten. Wij maken alleen gebruik van kwaliteitsproducten, zodat u langer plezier heeft van het resultaat.

Klussenbedrijf Zingstra  -  Altena (Peize)  -  Tel. 06 2296 9591  -  E-mail klussenbedrijfzingstra@gmail.com