Welkom op de website van Klussenbedrijf Zingstra

Bent u op zoek naar vakwerk voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Klussenbedrijf Zingstra aan het juiste adres. Wij zijn een allround klussenbedrijf, gevestigd in Altena (Peize) en we zijn werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Vanouds is Klussenbedrijf Zingstra gespecialiseerd in sierbestrating, bestrating en tuinaanleg, maar wij zijn u ook graag van dienst met vrijwel alle voorkomende klussen in en om uw huis. Onder onze klanten tellen wij zowel bedrijven als particulieren.

Voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Diensten
Klussenbedrijf Zingstra biedt een totaalpakket van diensten aan, zodat u voor vrijwel alle voorkomende klussen bij ons terecht kunt.

U kunt hierbij denken aan:
- Bestrating
- Tuinaanleg en onderhoud
- Grondwerk
- Schuren, tuinhuisjes en afdakjes
- (Tuin)verlichting
- Elektra
- Vloeren
- Verbouwing en timmerwerk
- Loodgieterswerk
- Schilderwerk

Offerte
Door het brede scala van diensten dat wij aanbieden, kunnen wij grote én kleine klussen professioneel uitvoeren. De meeste werkzaamheden doen wij zelf en zonodig regelen we ervaren onderaannemers. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en uw wensen te bespreken. Zo krijgt u een duidelijke offerte en weet u precies waar u aan toe bent, hoe lang het werk duurt en wat het gaat kosten. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, van A tot Z, dus wij laten na het uitvoeren van de klus de werkplek ook weer netjes achter.

Klussenbedrijf Zingstra  -  Altena (Peize)  -  Tel. 06 2296 9591  -  E-mail klussenbedrijfzingstra@gmail.com